Brood is BROODNODIG!

Geschreven door Wendy Dekker.

Wendy Dekker (22 jaar) werkt al drie jaar met heel veel plezier als verkoopster bij bakkerij Jos Rood. In januari van dit jaar heeft zij de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond en is nu diëtiste. Zij werkt in die functie één tot twee dagen in de week bij lekkere bakker Jos Rood. Zij  geeft advies en uitleg aan Jos en Jeanette Rood, personeel en afnemers over ingrediënten/grondstoffen, producten, allergenen, diëten etc en beantwoord vragen van klanten en personeel.

Wendy heeft ook geholpen met de informatie op de folder van Balansbrood® en brengt regelmatig Balansbrood® onder de aandacht bij sportscholen, voedingsdeskundigen en diëtisten.

Tegenwoordig is men zich steeds er meer van bewust, dat een gezonde leefstijl belangrijk is. Daar wordt door producenten handig op ingespeeld. De media werkt daar aan mee en er ontstaan allerlei hypes. Maar door die hypes en trends in de voeding ontstaat ook veel verwarring over gezonde leefstijl. Wendy zal deze hypes en trends graag met u delen en haar visie hierop toelichten.

Ook zal zij diverse broodsoorten van lekkere bakker Jos Rood voor u belichten.

Houdt u dus zeker deze site en facebook.com/josrood in de gaten.