BALANSBROOD BEVAT HAVER

Haver is voedzaam en bevat langzame koolhydraten die zorgen voor een langer voldaan gevoel waar je de hele morgen op kunt teren. Haver kan helpen bij het terugdringen van chronische ziekten waar de westerse maatschappij steeds meer mee te kampen heeft, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas en darmkanker. Haver houdt de darmflora bij mens en dier in

BALANSBROOD BEVAT GERST

Gerst een goede graansoort om te eten Gerst is een vergeten graansoort waar veel magnesium in zit. Goed voor mensen met suikerziekte. Uit onderzoek blijkt dat gerst nog beter dan havermout in staat is om de bloedsuikerspiegels onder controle te houden zodat er niet teveel insuline nodig is. Ook vrouwen in de post-menopauze-fase hebben belang bij gerst.

BALANSBROOD BEVAT TARWE VOLKOREN

Gemaakt van de héle graankorrel: 100% volkoren. Juist de voedingsstoffen in de hele graankorrel hebben gezamenlijk een gunstig effect op je gezondheid (hart en vaat ziektes obesitas en diabetes). Omdat de graankorrel het zaadje is waaruit een nieuwe plant kan groeien, bevat het alle nodige voeding voor het jonge plantje. Het grootste deel van de voedings

Brood is BROODNODIG!

Geschreven door Wendy Dekker.

Wendy Dekker (22 jaar) werkt al drie jaar met heel veel plezier als verkoopster bij bakkerij Jos Rood. In januari van dit jaar heeft zij de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond en is nu diëtiste. Zij werkt in die functie één tot twee dagen in de week bij lekkere bakker Jos Rood. Zij  geeft advies en uitleg aan Jos en Jeanette Rood, personeel en afnemers over ingrediënten/grondstoffen, producten, allergenen, diëten etc en beantwoord vragen van klanten en personeel.

Wendy heeft ook geholpen met de informatie op de folder van Balansbrood® en brengt regelmatig Balansbrood® onder de aandacht bij sportscholen, voedingsdeskundigen en diëtisten.

Tegenwoordig is men zich steeds er meer van bewust, dat een gezonde leefstijl belangrijk is. Daar wordt door producenten handig op ingespeeld. De media werkt daar aan mee en er ontstaan allerlei hypes. Maar door die hypes en trends in de voeding ontstaat ook veel verwarring over gezonde leefstijl. Wendy zal deze hypes en trends graag met u delen en haar visie hierop toelichten.

Ook zal zij diverse broodsoorten van lekkere bakker Jos Rood voor u belichten.

Houdt u dus zeker deze site en facebook.com/josrood in de gaten.