BALANSBROOD BEVAT HAVER

Haver is voedzaam en bevat langzame koolhydraten die zorgen voor een langer voldaan gevoel waar je de hele morgen op kunt teren. Haver kan helpen bij het terugdringen van chronische ziekten waar de westerse maatschappij steeds meer mee te kampen heeft, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas en darmkanker. Haver houdt de darmflora bij mens en dier in

BALANSBROOD BEVAT GERST

Gerst een goede graansoort om te eten Gerst is een vergeten graansoort waar veel magnesium in zit. Goed voor mensen met suikerziekte. Uit onderzoek blijkt dat gerst nog beter dan havermout in staat is om de bloedsuikerspiegels onder controle te houden zodat er niet teveel insuline nodig is. Ook vrouwen in de post-menopauze-fase hebben belang bij gerst.

BALANSBROOD BEVAT TARWE VOLKOREN

Gemaakt van de héle graankorrel: 100% volkoren. Juist de voedingsstoffen in de hele graankorrel hebben gezamenlijk een gunstig effect op je gezondheid (hart en vaat ziektes obesitas en diabetes). Omdat de graankorrel het zaadje is waaruit een nieuwe plant kan groeien, bevat het alle nodige voeding voor het jonge plantje. Het grootste deel van de voedings

MOEDERDAG

WIN EEN GRATIS MOEDERDAG ONTBIJT

Hoe doe je dat? Lever de waardebon in. Like onze facebookpagina en vertel ons op facebook waarom jouw moeder een ontbijtje verdient. Deze waardebon vindt je op de nieuwe folders van Jos Rood, die huis aan huis zijn verspreidt. Geen folder gehad? Haal deze dan op in één van onze winkels. Zolang de voorraad strekt.

Ook kunt u deze heerlijke Moederdag taart bestellen via onze vernieuwde webshop. Ga naar bestellen en klik op feestdagen. Daar vindt u ook al onze andere lekkere Moederdag traktaties.

Op moederdag zijn wij geopend in de Stad vd Zon van 9.00 tot 13.00 uur en in de Daalmeer van 10.00 tot 13.30 uur. Voor een vers moederdag-ontbijt kunt u bij ons terecht. Speciaal voor moeder verkopen wij niet alleen gebak en broodjes maar ook bakjes met verse aardbeien om het moederdag-ontbijt compleet te maken.

De gehele maand mei hebben wij aardbeigebak in de aanbieding, zie onze folder of hou de website in de gaten.